Velkommen til våre nettsider!

Hva slags sand velger Junda sandblåsemaskin

Sand som et viktig materiale i Junda sandblåsemaskinutstyr, har bruken av produktene også visse brukskrav, for eksempel er sandtypen som brukes i forskjellige rengjøringsområder også forskjellig, så for å lette alles forståelse, den neste type sand introduseres.
Metalloverflate sandblåsemaskinen bruker sand dette hovedsakelig i henhold til dine krav til arbeidsstykket, arbeidsstykket ditt for å oppnå hva slags effekt, den samme sanden har også forskjellige karakterer, så vi bør ha prøver for å la produsenten lage en prøve først.Vanligvis er rustfritt stål og aluminiumslegeringsprodukter laget av glassperler, keramiske pellets eller plastsand, plastprodukter er laget av valnøttsand, jernprodukter er laget av stålpellets, stålsand eller legeringssand (korund, kobbersand, korundsand, etc. .), er titanstål laget av silisiumkarbid, legert stål eller materialer med høy hardhet er laget av korund.
Junda Sandblåsing avrustningsteknikk i sandblåsingsrommet brukes hovedsakelig i materialet er stålskuddsand, jerntrådseksjon og andre materialer, fordi levetiden til stålskuddsand i sandblåsingsrommet for tiden er høyere, sandblåsingskostnadene er relativt lave, men det kan ikke oppfylle kravene til sandblåsing i enkelte områder med høy kvalitet.
For rustfritt stål og andre materialer som sandblåsing og noen utendørs sandblåsingsteknikk er bare bruk av ikke-metallisk slipende sandblåsingsbehandling, for eksempel granatsand, brun korund og annet slipemiddel, men kostnadene for brun korund er for høye, så granatsand er også mer og mer brukt på sandblåsing felt.
Ovennevnte er for forskjellig bruk av sandblåsemaskin.I følge innledningen ovenfor kan vi gjøre et bedre valg og forhindre feil bruk.


Innleggstid: 25. februar 2022
side-banner